Team dB

Team dB wordt gevormd door Hans den Bleker en Renger Kok

>Hans stelt zich voor:

Ik ben Hans den Bleker in 1965 geboren in Ter Aar en woon daar nog altijd. Ik ben getrouwd en vader van 3 zoons. Op mijn 16e ben ik in het bedrijf van mijn ouders gaan werken en heb dat later samen met mijn vrouw overgenomen. Inmiddels hebben we drie bedrijven M. den Bleker en Zn BVdB Hout BV en dB Tuinmaterialen waar ook onze oudste zoon werkt. Wij hebben met deze bedrijven een totaal pakket met tuingereedschappen, machines, verf, hout, bestrating tot montage ploegen enz. aan toe. Kortom alles voor de kleine tot en met de grote tuin.

Toen de uitdaging van Navigate North 2013 op mijn pad kwam heb ik direct mijn vriend Renger benaderd. Renger was gelijk enthousiast en al snel was er geen weg terug. Wij kijken inmiddels terug op een aantal onvergetelijke reizen, waarbij de natuur en de landschappen diepe indruk op ons hebben gemaakt. Zo diep dat we er erg naar uit kijken om ook in 2020 weer samen van de partij te zijn. Natuurlijk hopen wij met het steunen van goede doelen ook voor andere mensen iets te kunnen betekenen en zo ook daarin de reis nog waardevoller te maken.

>Renger stelt zich voor:

Ik ben Renger Kok, in 1970 geboren in Den Haag en sinds 1992 woonachtig in Alphen aan den Rijn. Ik ben de trotse vader van 2 kinderen. Na een opleiding in de accountancy heb ik een opleiding tot belastingadviseur gevolgd. Na een ruim aantal jaren een eigen adviespraktijk te hebben gehad ben ik per 1 januari 2016 samen gegaan met Lansigt accountants en belastingadviseurs. Als team van ruim 130 medewerkers hebben wij een jarenlange ervaring in een brede financiële en fiscale dienstverlening aan het MKB.

Toen via Hans de uitdaging voorbij kwam om deel te nemen aan Navigate North 2013 werd ik direct enthousiast. En niet ten onrechte want het werd een mooie reis met de nodige spanning en avontuur, waarmee we ook nog eens de combinatie konden maken met een aantal zeer goede doelen. Ik kijk er naar om als team ook in 2020 weer deel te nemen en ik hoop dan ook dat wij met onze inzet weer voor een mooie financiële bijdrage kunnen zorgen voor de organisaties die deze financiële steun zo keihard nodig hebben.

>Het team dat het moet gaan doen:

img_7939

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s