Dag Finland, hallo Zweden

En dat was dan dag 7! Tenminste, wat het rijden betreft. We zijn nu in Turku, een stad in het zuidwesten van Finland. Hiervandaan vertrekt over ruim een uur de nachtboot naar Stockholm.

De vorige deeletappes deden even lijken of we toch vanaf Helsinki naar Tallinn zouden varen, maar dat bleek een afleidingsmanoeuvre van de organisatie te zijn. We reden daar wel vanmiddag en we zagen de boot vrijwel liggen, maar toen volgden er nog nieuwe coördinaten richting Turku.

De spanning aan de kop van het klassement is nog steeds te snijden. Wij denken dat we vandaag weer goed, slim en berekenend hebben gereden, maar je weet het nooit. We hebben ook geen idee of de rally er nu op zit, of dat we morgen ook nog voor de punten gaan rijden. Dat horen we vanavond ongetwijfeld op de boot. We komen morgenochtend rond een uur of 5 aan in Stockholm en gaan het dan meemaken.

De sfeer zit er nog steeds fantastisch in. Wat blijft het toch een feestje om hieraan te mogen meedoen. Alle teams doen ook nog mee, hier en daar wel wat blikschade, maar verder geen ongelukken of narigheid meegemaakt. Even afkloppen aan een stuk Fins hardhout, want we zijn nog niet thuis natuurlijk. Maar we komen er wel aan!

Maak er allemaal een hele mooie avond van en morgen komen we weer met een update!

Een dankbare groet van Hans en Renger

 

Advertisement

One thought on “Dag Finland, hallo Zweden

  1. Veel plezier op de boot hoop dat jullie straks rustig een paar uur kunnen slapen, zelf veel gevaren met deze boot met bloemen naar Sint Petersburg was altijd geweldig verzorgd, hopende dat jullie veel punten hebben verzameld dan zit het wel snor met het klassement, groet Boudewijn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s