Goede Doelen

Dat het ‘rondje Poolcirkel’ in januari voor deelnemende teams én de organisatie een ongekend evenement gaat worden, staat voor Team dB al vast. Wij vinden het echter belangrijk dat er meer mensen plezier kunnen beleven aan ons Arctische avontuur, vooral mensen die daar zelf niet de mogelijkheden voor hebben. Wij zullen daarom geld inzamelen voor het goede doel, delen is een vorm van vermenigvuldigen in dit opzicht.

Voor Navigate North editie van 2020 hebben wij gekozen voor een donatie aan het Kinderhersencentrum van het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis en een mooie project bij Ipse de Bruggen in Waddinxveen.

Kinderhersencentrum

De hersenen zijn het meest complexe orgaan van het lichaam. En tegelijkertijd het meest essentiële orgaan voor een goede ontwikkeling van een kind. Een kleine afwijking heeft vaak vergaande gevolgen. Specialisten en wetenschappers bundelen hun krachten in het nieuwe expertisecentrum van het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis om kinderen met een aandoening aan het hoofd, de hersenen en de zintuigen een optimaal niveau van functioneren en participeren in de samenleving te geven.

Met onze sponsoren willen we gezamenlijke donatie geven aan de realisatie van een belangrijk onderdeel van het Kinderhersencentrum; het “Sophia Kinderhersenlab”. Hier wil het Sophia kinderen met verschillende aandoeningen vanuit een brede visie spelenderwijs testen en meten. Zo leren de specialisten veel over de werking en ontwikkeling van de hersenen met als doel om ieder kind de beste behandeling te geven en een optimale kwaliteit van leven te bieden.

Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen ondersteunt mensen met een handicap vanuit hun visie dat ieder mens bijzonder is en recht heeft op een goed leven. Dat betekent zelf keuzes kunnen maken en bepalen wat belangrijk voor je is. Andere mensen om je heen hebben en volwaardig mee kunnen doen in de samenleving. Jezelf ontwikkelen, capaciteiten benutten en je wensen en dromen kunnen realiseren.

Meer informatie over de voortgang van het fraaie 2019 project voor Tuingroep Ipse Waddinxveen vind je op www.dbhout.nl/ipse-de-bruggen

Doe je (weer) met ons mee?

Ook nu doen wij weer een beroep op jou om gezamenlijk het verschil te kunnen maken. Met elkaar zo veel mogelijk geld verzamelen voor deze fantastische doelen! In de bijlage lees je meer over de manier waarop je via ons deze doelen kunt steunen. Mogen ons goede doelen (weer) op jou rekenen?

PS: doorsturen naar (mogelijke) andere geïnteresseerden of sponsoren is toegestaan

 

Wilt u ons goede doel helpen ondersteunen?

Neem dan contact op met Team dB.

 

Advertisement

2 thoughts on “Goede Doelen

 1. Dag mannen.
  Ik hoop dat de koers goed verloopt en dat de ranking in jullie voordeel komt.
  Natuurlijk hopen we ook dat ons sponsorproject een positieve impuls krijgt.
  Ik kan niet naar de thuiskomst komen maar ik wens jullie veel veilige KM’s toe.

  Groet, Mons

 2. Hans, Renger,

  Ik kom net thuis van de witte wereld in Oostenrijk.
  Ik moet bekennen, dat ik nog geen uitslag heb gezien maar ik vertrouw erop dat alles goed is gegaan en dat bij dat goede gevoel ook een goede ranking is behaald.
  ik ga lezen en hoop jullie gauw te zien.

  groet Mons Verkerk
  ipse de bruggen Nieuwveen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s