Dat worden nog spannende uren!

Weleens in Lappeenranta geweest? Wij ook (nog) niet, maar over een paar uurtjes tikken we het stadje wel aan, wat bekend staat om de Technische Universiteit en de militaire academy. Lang leve Wikipedia!

Vanmorgen na een prima nacht zijn we om 7.00 uur gestart met de 1e etappe van de dag. Dus hebben we keurig volgens de opdracht volbracht en op dit moment zijn we dus onderweg naar Lappeenranta, de finishplek van de 2e deeletappe. Nog steeds een groot vraagteken hoe deze dag en rally zich verder ontwikkelt. Pakken we de boot naar Stockholm of naar Talinn? Wij weten het niet en kunnen alleen maar raden.

Wat betreft het klassement druppelen nu net de uitslagen van gisteren binnen. Zeker bij die knikkeretappe waren veel punten te verdienen. Het ziet er naar uit dat de concurrentie is ingelopen en dat maakt deze Navigate North misschien wel spannender dan ooit. Focus blijft dus vereist, want het is al donderdag en elk puntje kan doorslaggevend zijn.

We gaan dus gauw weer verder met wat we al een weekje doen en dat is navigeren. Als jullie dan ondertussen nog een donatie willen doen voor het goede doel waar we dit jaar voor rijden, dan zou dat helemaal fantastisch zijn. Dat kan via deze link.

Een berekende groet van Hans en Renger

Advertisement

One thought on “Dat worden nog spannende uren!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s