Nog 1000 kilometer! (ongeveer)

Dag 8! We zijn nu bijna klaar met de 3e deeletappe. Finishplaats is Vittaryd. En dan zullen we horen hoe verder. We zullen of de boot van Helsingborg naar Helsingør pakken, of doorrijden naar Malmö en daar de brug naar Kopenhagen.

Afgelopen nacht hebben we dus doorgebracht op een megagrote boot met honderden slaaphutjes. Eerlijk gezegd is er van nachtrust weinig terecht gekomen. Wat een rumoer op die boot. Niet eens van deelnemers van Navigate North, maar wel van anderen. We hebben op zich wel lekker gelegen, maar echt geslapen….nou nee. Toen we vanmorgen van de boot reden, kwamen we al snel in de stadsdrukte van Stockholm terecht. Daar hebben we even gekeken en gezocht naar de beste tactiek en al snel reden we de rust weer in.

De weersomstandigheden zijn hier een beetje vergelijkbaar als in Nederland. Graag of 6, alles groen, prima begaanbare wegen dus. We proberen hier en daar nog wat af te snijden om de totale afstand van deze etappe zo kort mogelijk te houden. Want elk punt telt nog steeds, de strijd om de overwinning ligt nog helemaal open.

Nog een dag, dan zijn we weer terug in Nederland. Nog een dag genieten dus van alles wat Navigate North is. Wat een schitterend avontuur is het weer!

Een strijdbare groet van Hans en Renger!

Advertisement

4 thoughts on “Nog 1000 kilometer! (ongeveer)

  1. Leuk bericht maar wel spannend, zoals ik gisteren al schreef vele malen deze overtocht gedaan mooie boten maar met veel mensen is er altijd rumoer, maar hopende dat jullie toch een beetje hebben kunnen uitrusten voor de laatste loodjes, veel succes groet Boudewijn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s