Het einde nadert

Ook aan de monsteretappe van Navigate North 2019 komt nu bijna een einde. Gisterochtend vertrokken wij om 6:15 uur (Nederlandse tijd) vanuit Saariselka in Finland. We hebben een tocht afgelegd van zo’n 2700 kilometer, we hebben de afgelopen nacht dus al rijdend doorgebracht. Ondanks dat voelen we ons nog prima en vermaken wij ons nog steeds erg goed.

0_img-20190125-wa0009

Inmiddels zijn we in Duitsland aangekomen waar we in Lübeck vanavond een (ongetwijfeld) gezellige avond, met veel sterke verhalen, zullen hebben met de andere teams.

Morgen zullen we, na een goede nachtrust, de laatste kilometers naar huis afleggen waar we rond 14:30 uur zullen arriveren aan de Bernhardlaan 54 in Nieuwkoop. Kom je ons daar onthalen?

0_img-20190124-wa0018

Ieder jaar hebben we een goed doel waar we voor rijden en zoveel mogelijk geld proberen in te zamelen. Dit jaar rijden we voor Victory4All. Deze stichting zet zich in voor kinderen die onder erbarmelijke omstandigheden leven in de gebieden Jeffrey’s Bay en Humansdorp, Zuid Afrika. Door het bieden van educatie hoopt Victory4All deze kinderen de beste kans op een goede toekomst te bieden.

Wilt je, net als ons, Victory4All steunen in hun missie, dan waarderen wij elke donatie. U kunt deze overmaken naar IBAN nr: NL16 RABO 0172 9931 56

v4all-logo

Ontzettend bedankt en tot morgen!

One thought on “Het einde nadert

  1. hansenrenger, ik en denk velen hebben weer genoten van deze tocht, veel mooie beelden en plaatjes, nu met de vingers gekruist wachten op de totaal uitslag.
    Ik wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag, en voor vanavond een heerlijke nachtrust die voor alle teams en organisatie zeer verdiend is.
    Voor morgen een geweldige thuiskomst gewenst, nu maar weer een heel jaar wachten op de volgende editie.
    Met vriendelijke groet,
    Boudewijn Lutteke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s